Защо е важно да се разделим с предишната любов?

Вече няма да страдате
12
Защо е важно да се разделим с предишната любов?
Снимка: Istock

Любовна връзка, болезнена раздяла... Всеки е преминавал през поне един такъв любовен сценарий. Ние сме героят, който смята, че никога няма да открие подходящия партньор, защото предишният е бил „точният човек“. Самозаблудите на страдащия. Негласно крещим как искаме да се освободим от миналото, но не знаем как. А е важно да го направим. Защо?

Ще знаете какво искате

След раздялата винаги попадаме в етап на размисли за миналото. Това не е толкова лошо, защото можем да подредим своите емоции, приоритети, да помислим от какво точно се нуждаем в любовта. Опознаваме повече себе си и така намираме нов път към щастието.

Виждате хубавите неща край вас

Пускайки миналата любов, изгубените надежди, ние позволяваме на себе си да видим добрите перспективи за работа, хубави пътувания, забавления с приятели, нов потенциален партньор, малките радости на всеки нов ден.

Ще спрете да сравнявате

Когато не сме се освободили от емоциите на миналата любов, започвайки нова връзка е много лесно да започнем да сравняваме партньорите си. Сравняваме всичко – външен вид, чувство за хумор, усещане за романтика, секса... И вместо да дадем шанс на новото, сме готови да се разделим с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Пътят на честта ... преди 4 години
Правилното е човек да бъде върнат към живота, независимо колко грозно минало има ! Миналото не е редно да определя бъдещето на човек !!!Ако миналото ще определя бъдещето на човек, значи трябва да е само от красивите моменти !
9
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Хора които правят така че за други да няма живот, значи са истински вредители ! Човек за който се говорят само лоши неща, значи си има врагове !
8
0
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
До Мистър КвазимодоАко се окаже, че Вие сте предали пръв, може и да Ви олекне!Поразмислете се!
7
1
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Те, корветниците са така - докато не "помогнат" на някой да прецака някой друг - мира нямат!Нали всички трябва поне да изглеждат "разчаткани" като тях. Иначе ще обърнат внимание на ку-рвалъка им, а така се успокояват, че и другите са като тях!Как иначе са-танист-ите (СтеФчо от "Сладолед") ще си набавят енергия и материал за интриги?Джурналнята са "винаги готови" да "налапат" и най-големия ***, да го преумножат и да има "дискусия". Много болно и долно племе!
6
0
 
0
 
! Отговори
Аз го направих преди 4 години
Смених дясната ръка с лявата. Never looked back!!!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С истинската любов раздяла няма. Страда се до края на живота.
4
7
 
4
 
! Отговори
Гледай напред! преди 4 години
За да си хванем ново гадже колкото е възможно по-скоро, затова е важно да загърбим старата любов колкото е възможно по-скоро.Разни кифли и кроасани да не си въобразяват, че са незаменими!
3
6
 
2
 
! Отговори
grzdski преди 4 години
Никой не длъжен да те обича, да те харесва,да ти отговаря на изискванията.Като не става - ми тръгваш си. То и с работата е така и с избора на университет и емиграция.Може и да не стане както изглежда в началото.
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, така е.
1
4
 
21
 
! Отговори
Мистър Квазимодо преди 4 години
Така е, Мише! Моето сърце толкова го разбиваха, че вече за нищо не става! Заместих го с помпичка за аквариум за рибки! Върши работа! От опит казвам , че никога не можеш да се оттървеш от кофти чувството, че някой, на който си повярвал и си му отдал сърцето си не е бил искрен с теб и те е предал, и се е подиграл с чувствата ти! За някои е по-добре да си останат сами!